ALUKÖNIGSTAHL Akadémia 2011

 2011.03.09. 10:42

Az ALUKÖNIGSTAHL felhívása!

 

A jelenleg tapasztalható kiélezett szakmai versenyben a munkatársak oktatása, képzése ma fontosabb, mint valaha. Meggyőződésünk, hogy Partnereink jól képzett szakemberekkel további szakmai sikereket érhetnek el, ezért az idei évben átfogó képzési programot indítottunk ALUKÖNIGSTAHL Akadémia címmel.

Modulokból álló oktatási tervünk keretében változatos témájú szemináriumokat kínálunk, melyek a résztvevők számára lehetőséget biztosítanak egyénre szabott ismeretek elsajátítására is. A képzéseken való részvétel visszaigazolt Partnereink számára ingyenes.

A megszerzett ismereteken felül azért is érdemes részt venni szemináriumainkon, mivel az ALUKÖNIGSTAHL Akadémia oktatási programját a 2011. évre a MÉK továbbképzési rendszer szabadon választható programjai közé akkreditálta, és előadási alkalmanként 1 kreditpontot határozott meg.

Minden kedves Partnerünket arra bíztatunk, hogy az év folyamán tiszteljen meg bennünket érdeklődésével, jelentkezésével!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggonyfal.blog.hu/api/trackback/id/tr603450180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása