Újabb épület alumínium nyílászáróit befejeztük be a Corvin Sétány projektben.

 

A Corvin sétány Közép-Európa legnagyobb belváros-megújítási programja. A Program részeként nem csak megszépül, de teljesen át is alakul a főváros egyik klasszikus negyede a Józsefváros. A 22 hektárnyi területre kiterjedő városrész megújítási program átfogó fejlesztésének eredményeként önálló és magas presztízs értékű, új negyed jön létre, a Corvin Sétány.

 

A Corvin Átrium - a projekt első, multi-funkciós létesítménye - után a beruházás további ütemében közvetlen megbízást kaptunk a beruházó, Futureal csoport tag Pedrano CRD Kft.-től a 340 lakásos City Garden társasház alumínium portálok, függönyfalak, nyílászárók gyártására és helyszíni beépítésére.

 

Generálkivitelező és megrendelőnk: Pedrano CRD Kft. Gyártási és kivitelezési ideje 2009. IV. negyedév – 2010.II. negyedév.

 

Most tervezzük, most építjük

 

- Püspökszentlászló – Acélszerkezetű üvegtető – Reneszánsz Zrt.

 

- McDonald’s Budaörs új étterem építése – Meto Zrt.

 

- Iskolai üvegtető felújítás - közbeszerzés

 

- Köki Terminál „C” épület – Strabag MML Kft.

 

További folyamatban lévő munkáinkról és elkészült projektjeinkről bővebb információt illetve több képet talál a www.alumont.hu weboldalon és a most már a Facebook-on is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggonyfal.blog.hu/api/trackback/id/tr682575646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása