A kétszeres túljelentkezés miatt a februári időpontokat már januárban meg kellett duplázni

Minden korábbi várakozást felülmúlt a GEZE Akadémia 2011 rendezvénysorozat A és B moduljának sikere. A kétszer 4 órás továbbképzésre 2 hetente szerdán kerül sor. A februári időpontok már januárban megteltek, és emiatt 2 újabb pótalkalmat is be kellett iktatni. Az érdeklődők sokszínűségét jelzi, hogy a résztvevők 20-30%-a olyan érdeklődő, aki nem a kreditpont miatt jön, hiszen nincs is szüksége kreditpontra.


Úgy látszik, nem csak az építészeket érdekli, hogy hogyan lehet esztétikusan, otromba „tartómágnesek” nélküli hő- és füstelvezető RWA rendszereket kiépíteni, milyen intelligens (programozható) ajtóközpontokkal lehet egyidejűleg biztosítani a menekülési útvonalakat és a vagyonbiztonságot. Az első előadást meghallgató tűvédelmi szakmérnök az előadások részletességét valamint az előadó szakmai felkészültségét „jó”-nak az előadásokat hasznosnak értékelte. Köszönjük az elismerő szavakat!

A GEZE Akadémia 2011 láthatóan friss színt hozott az építész továbbképzések világába. Olyan újdolgokat próbált ki és vezetett be elsőként, amelyek eddig ismeretlenek voltak Magyarországon. Az alkalmazott tematika a német anyacég jól bevált metódusa, amelyet a német Günther Wezenhöfer építészmérnök, tervezési tanácsadó munkamódszerét alapul véve magyarítottunk. Ez a metódus elsősorban az építészeket leginkább foglalkoztató kérdéseket teszi a középpontba. Az előadások rugalmas tematikájára jellemző, hogy a szünetben folytatott beszélgetésekhez, a felmerült problémákhoz igazodva azonnal reagálni tud az aktuálisan felmerült konkrét kérdésekre.

Az előadások és a „tananyag” összeállítása több hónapot vett igénybe. A gondos előkészítés eredményeként a résztvevő építészek fontos új szakmai ismeretek birtokában mennek haza. Az egyre nagyobb számban jelentkező mérnökök kérése, hogy ők is kaphassanak „saját” kreditpontot. Reméljük kérésüknek nem lesz szakmai akadálya.

GEZE Akadémia C modul a BAU 2011 kiállításon az ALUTA tagvállalatok közötti együttműködése jegyében

Az ALUTA tagvállalatok közötti együttműködést dicséri, hogy a BAU 2011-en résztvevő „Alutás” kiállítók egymás standjához kísérték a Magyarországról érkező vendégeket. A GEZE Hungary Kft 1,5 kreditponttal és ingyenes belépőjeggyel járult hozzá a sikerhez.

A mai műszaki, technikai, technológiai színvonal már nem tanulható meg könyvből. A GEZE Akadémia C modulja azt a célt tűzte ki, hogy a GEZE standra látogatók számára testközelbe hozza és bemutassa a legújabb fejlesztéseket, amelyeket a helyszínen ki is próbálhatnak az érdeklődők. Szóban elmondva egy GEZE motoros rásegítéssel működő ajtó (max. 230 kg szárnysúlyig!) sosem lesz olyan élmény, mint amikor az ember azt maga kipróbálja.

A GEZE Akadémia 2011 C modul elsőként jutalmazta az építészeket 1,5 kreditponttal, amennyiben a GEZE Standon regisztráltak és meghallgatták a legfrissebb fejlesztésről szóló előadásokat. Így vált lehetségessé, hogy más tagvállalatok építész vendégei - a helyszíni regisztrációnak köszönhetően - részesülhessenek a kreditpontból.

Dömötör Álmos
okl.építészmérnök
GEZE Hungary Kft.

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggonyfal.blog.hu/api/trackback/id/tr583450166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása