A stadionok a legmodernebb technikai színvonalon GEZE rendszerekkel vannak felszerelve

Június végétől július közepéig immár hatodik alkalommal rendezte meg a FIFA a női Világbajnokságot. Ez alkalommal Németország volt a házigazdája a Világbajnokságnak. Az eredményesen zárult 2006-os férfi világbajnokság után 2011 nyarán a vendéglátók ismét bizakodva tekintettek egy újabb szép eredmény felé. A legutóbbi két VB-t a német női válogatott nyerte, és a csapat idei otthoni sikerét is már az elején borítékolták. A kilenc helyszín stadionjai, amelyekben a világ 16 legjobb női labdarúgó-válogatottja játszott a funkcionalitás, a biztonság és a dizájn legmagasabb színvonalát nyújtották, ugyanis a női foci VB stadionjainak biztonságát és komfortját a GEZE nyílászáró működtető rendszerei garantálták.

 



Biztonság, kényelem és dizájn a GEZE ajtóműködtető rendszereivel

A GEZE ajtócsukó rendszereinek továbbfejlesztett működése, nagy teljesítménye és a kiemelkedő színvonalú dizájnja a VB stadionjaiban az épületben tartózkodó emberek kényelmét és biztonságát szolgálják.

A GEZE ajtócsukói a stadionok bejárati ajtóin, belső ajtajain sokoldalú műszaki és esztétikai formát valósítanak meg. A drezdai stadionban például olyan csúszósínes ajtócsukók biztosítják a tűz- és füstgátló ajtók tartósan nyitott állapotát, melyek ajtócsukóba integrált füstérzékelővel vannak ellátva. Tűz esetén a rendszer automatikusan kioldja az elektromechanikus szárnyrögzítést, így a stadion ajtói becsukódnak, és megakadályozzák a tűz és a füst továbbterjedését.

A csúszósínbe integrált csukássorrend-szabályozó gondoskodik az ajtók szárnyainak megfelelő sorrendű és légzárású becsukásáról. Hiszen a stadion tűz által érintett részét füstmentesen kell elhatárolni, hogy a lángok ne tudjanak továbbterjedni.

A GEZE automatikusan működő ajtórendszerei biztosítják az akadálymentes közlekedést és a biztonságot

A GEZE automata ajtórendszerei megfelelő megoldást nyújtanak a stadionokba épített ajtókkal szemben támasztott legkülönbözőbb követelményekre. A bejáratoktól kezdve a lelátóhoz vezető bejáratokon keresztül egészen a füstgátló ajtókig a GEZE ajtócsukóival vannak felszerelve, melyeknél a sokoldalú használhatóság, a biztonság a kényelem és a dizájn az első helyen állnak.

 

 

 

 

 

 


A FIFA női VB nyolc stadionját (a kilencből) a GEZE legmodernebb ajtótechnológiájával szerelték fel

 

 

 

 

 

 


GEZE forgóajtó a BayArenában Leverkusenben

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggonyfal.blog.hu/api/trackback/id/tr373450230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása