GEZE képviselet Szingapúrban

 2011.03.09. 10:46

A GEZE frissen megnyitott szingapúri képviseletének bemutatótermében az ázsiai-csendes-óceáni régióra jellemző, legmodernebb nyílászáró-működtető rendszereket mutatja be.

A képen Guido Münz, GEZE International GmbH ügyvezetője valamint Jens Janik, a Szingapúri Német Nagykövetség állandó helyettes gazdasági referense, megnyitja az új szingapúri GEZE képviseletet.

 



Egy újabb lépés tett a GEZE cég a délkelet-ázsiai jelenlétének megerősítésére. A szingapúri képviseletet a Bukit Batok üzleti negyedében, a szigetország nyugati felében kapott helyet. Az ünnepélyes megnyitón - mintegy száz vendég részvételével - a Szingapúri Német Nagykövetség gazdasági referense, valamint a sajtó képviselői voltak jelen.

Szingapúrban (szanszkritul: az Oroszlánok városa) a hagyomány és a modern különleges ötvözete integráns részét képezi a hétköznapoknak. Ebben a délkelet-ázsiai környezetben a GEZE csaknem 15 éve van jelen. 1996-ban a kínai Tianjin-ben alapították az első leányvállalatot. Több mint 300 alkalmazott szolgálja ki az ázsiai régióban GEZE termékek iránti egyre bővülő keresletet.

Az újonnan felavatott modern szingapúri bemutató teremben élőben kipróbálható a GEZE csaknem teljes termékpalettája: automatikus ajtónyitó rendszerek, olajfékes ajtócsukók, tolóajtó vasalatok, ablak- és szellőzéstechnikai motorok, füst- és hőelvezető (RWA) rendszerek, intelligens zárrendszerek, menekülési útvonalak biztosítására kialakított megoldások, beléptető rendszerek, magas minőségű üvegezett válaszfal-rendszerek.

A GEZE rendszermegoldásai iránt tartósan bővülő kereslet eredményeképpen elkerülhetetlen volt az üzemeltetési és karbantartási hálózat helyi bővítése is. A szingapúri gazdaság 2008-ban 16,2%-os építőipariban regisztrált növekedése 2009-ben is kétjegyű számmal kifejezhető, sorozatban immár harmadik éve. 2010-ben elsősorban infrastrukturális beruházásoknak köszönhető a növekedés.


KÉP: A korszerűen berendezett elegáns bemutatóteremben a legmodernebb GEZE fejlesztéseket lehet megtekinteni illetve kipróbálni. GEZE Industries (TianJin) Co., Ltd (Singapore Branch)

A városállam a „zöld” építés és az energiahatékonyság területén is nagyra törő terveket dédelget. A 2009 augusztusában nyilvánosságra került „Green Building Masterplan” alapján 2030-ig valamennyi épület mintegy 80%-ának energetikai tanúsítvánnyal kell rendelkeznie (!). Az új képviselet megnyitásával a GEZE elkötelezte magát a mértékadó technológiák kifejlesztése mellett a környezettudatos és gazdaságos megoldások előtérbe helyezésére. Ez az elkötelezettség e termékek és a rendszerek fejlesztése mellett egyaránt vonatkozik a szolgáltatási tevékenységeire is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggonyfal.blog.hu/api/trackback/id/tr603450187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása