ALUMAT: új forgóajtó család

 2010.06.11. 00:13
Az Alumat Kft. kiállítóként részt vett az idei Constuma kiállításon, ahol nagy sikert aratott saját termékével a HAR 401 típusú forgóajtó családdal, mely magába foglalja a 3 és 4 szárnyú, kézi és automata működtetésű rendszert is.
 

Mindkét rendszer alkalmazható normál bejáratként és beléptető rendszer által vezérelt biztonsági kapu üzemben. A forgóajtó meghajtás alsó és felsőgépes rendszerű is lehet, a vezérlés-hajtómű egység a padlóba vagy a mennyezetbe is szerelhető. A szárnyak meghajtása önzáró csigaáttéttelen keresztül történik, így a forgórész zárható. A nyomatékhatárolás csak forgás közben működik, ekkor biztonsági okokból a szabályozható tengelykapcsoló lecsökkenti a forgatóerőt.

 

Biztonsági berendezések

 

• nyomatékhatároló

 

• védőütközők

 

• igény szerint vészgomb, vészjelző

 

• zárt kabinrészben: jelenlét érzékelő

 

Vezérlés

 

A vezérlő elektronika előre programozott, állíthatóak az üzemi paraméterei és a nyomatékhatárolás. Igény szerint a beléptető- és tűzjelző rendszer egyedi jeleinek fogadására is átprogramozható. Feszültség kimaradás esetén a szerkezet kézi forgóajtóként funkcionál tovább.

 

Karbantartás

 

A HAR 401 automata forgóajtók ellenőrzése a biztonsági eszközök miatt félévenként ajánlott. A karbantartásokat igény szerint szakembereink elvégzik.

 

Minősítés

 

A HAR 401 forgóajtó rendelkezik érvényes ÉMI és MABISZ engedéllyel.

 

A következő lépésünk: folyamatban van a pánikvasalatos automata forgóajtók tervezése.

 

Tovább: www.alumat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggonyfal.blog.hu/api/trackback/id/tr562575629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása