Elkészült a Market Irodaház

 2009.06.24. 10:33

Újabb épület debütált a Hydro Building Systems Kft. rendszereiből: az MTV székházat követően, annak szomszédságában, ugyancsak Wictec 50 függönyfal és Wicline 70e rejtett szárnyas úszó ablakok felhasználásával épült meg a budapesti Market Irodaház a Bojtár utcában.

Nem titok, Óbuda városfejlesztési stratégiájának egyik lényeges eleme a vonzó üzleti környezetet kialakítása - ennek szerves részét képezik az eddigi beruházások: a Market Zrt. irodaházán kívül a már szintén említett MTV stúdió, de a VPOP székház, a négy új autószalon, a csillaghegyi Disztribúciós szolgáltatóház, valamint a "Festo" irodaház, raktár, üzem épület, parkolóház is.

 

Jól látni, hogy a gazdaságfejlesztés színtere jelenleg a kihasználatlan potenciálokkal rendelkező Kaszásdűlő és a volt Gázgyár területe, ahol részben a már megtelepedett tudásalapú ipar vonzó képességét (MTV székház, Graphisoft és magán-egyetem), részben a rendelkezésre álló barnamezős területekben rejlő potenciált kívánja kihasználni a kerületi vezetés. Ám a közterületek állapota egyelőre több szempontból is kedvezőtlen, leromlott, a tervek szerint azonban már idén, illetve a jövő év folyamán elvégzik a Kunigunda utca és a kapcsolódó utcák felújítását, a csomópontok kialakítását, majd a rendszert bekötik a Bécsi útra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggonyfal.blog.hu/api/trackback/id/tr281205129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása