A német központú GEZE cég jó pozícióban várja az építőipari fellendülést.
 
Az ajtó- és ablakvasalat technikában a világon piacvezető cégek egyike, a GEZE újabb meghatározó lépést tett Délkelet-Európai pozíciójának megerősítéséért. A közeljövőben, Szerbiában (a Zrenjanini ipari centrumban) nyitja meg új, ultramodern, szinte minden termékét előállító gyárát is.
 


A németországi székhelyű GEZE GmbH a világ vezető ajtó-, ablakvasalatokat és biztonságtechnikai rendszereket gyártó cégeinek egyike, 1863 óta, jelenleg az ötödik generáció vezetése alatt is, mindig képes volt termékeinek innovációjával, formai megjelenésével, és jövőbe mutató stratégiájával a piacot pozitívan befolyásolni. Többször választották működése során hazájában a TOP 100 leginnovatívabb cég közé. Magyarországon több mint egy évtizede van jelen, több termékcsoportban jelenleg is piacvezető, a hő- és füstelvezető (RWA) rendszerek hazai bevezetése pedig a nevével köthető össze.

A GEZE cégcsoport az elmúlt években elért nemzetközi és nem utolsó sorban a Délkelet-Európai regionális sikerein felbuzdulva, ismételten növelte gyártó kapacitását, a szerbiai Zrenjaninban létesítette zöldmezős beruházásként legújabb gyártóüzemét. A több mint 5 millió eurós beruházás és 12 hónap munka eredményeként egy 80.000 lakosú településen épült fel a GEZE 6.000 négyzetméteres ultramodern gyára, mely hamarosan bármely GEZE termék előállítására is alkalmas lesz. A legújabb gyár létesítésénél a gazdaságosság mellett fontos szempont volt a környezettudatosság és a fenntarthatóság, a gépészeti és elektromos működési alapelvek ill. berendezések az akusztikai, ergonómiai műszaki megoldások. Miután idén nyáron hivatalosan is átadásra kerül az üzem, közel 100 fővel kezdődhet meg azonnal a gyártás, de a tervek szerint két éven belül már a tervek szerint 200 magasan kva lifikált szakembert kívánnak alkalmazni.

A GEZE Szerbiában 2005 óta szaktanácsadóival és műszaki tanácsadó kollégáival közvetlenül segíti az ügyfelei munkáját, de az innovatív GEZE megoldások iránti egyre erősödő kereslet indokolttá tette a meglévő kereskedelmi és szerviztevékenységek régión belüli bővítését is. Az új gyár és az ehhez kapcsolódó kiváló logisztikai lehetőségek mind-mind elősegítik, hogy a GEZE-nek még több elégedett ügyfele legyen, illetve még hatékonyabban tudja majd kiszolgálni a régió összes országát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggonyfal.blog.hu/api/trackback/id/tr452575643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása