fischer-ALUTA szakmai nap

 2010.06.30. 00:16

A fischer Hungária és az ALUTA 2010. június 11-én megtartotta közös szervezésű szakmai napját az ALUFE Kft. épületében Székesfehérváron. Pontos részletek csak tagoknak!

 

A Mérnöki Kamara által akkreditált előadás témája a homlokzatoknál alkalmazható rögzítések voltak. Az előadást Dr. Jochen Buhler, a fischer cégcsoport alkalmazástechnika- és műszaki osztály vezetője tartotta.

 

Szó volt a homlokzatoknál alkalmazható dübelek, rögzítési pontok - terhek, rögzítések kiválasztásáról, az ETAG szerinti ellenőrző számításokról, a résztvevők megismerkedhettek a csomópontok méretezésének európai műszaki engedély iránymutatása alapján történő számításaival és az ellenőrzési módokkal, a gazdaságos és biztonságos rögzítési megoldás kiválasztásának fontos szempontjaival, a rögzítési pontok tartósságával, a horgonycsapok hosszú távú viselkedésével, a homlokzatba szerelt dübeleket érő korróziós és más környezeti hatásokkal, a TR 020 műszaki irányelvek útmutatása szerinti tűzterhelés ellenőrző számításaival.

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggonyfal.blog.hu/api/trackback/id/tr822575637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása