ALUPRO: profilívesítés, zsalu

 2010.06.11. 00:15
A professzionális ívesítés lehetőségekből kaptak ízelítőt azok a látogatók, akik a 2010 áprilisában szervezett Construma 2010 kiállítás és vásár alkalmával meglátogatták az ALUPRO standját.
 

Az ívesítésben járatos szakemberek is elismerően szóltak az ívesített alumínium nyílászáró profilok, változatos geometriájú zártszelvények, csövek, illetve acél szálanyagok kiállított mintáiról.

 

Az ívesítési szolgáltatásaink kapcsán elsősorban azok a megrendelők keresnek bennünket, akik futurisztikus, formabontó épületeik megvalósításához keresik a legjobb, leggazdaságosabb technológiákat.

 

Zsalus szerkezeteink iránt is egyre növekvő érdeklődés mutatkozik. Köztudott, hogy az épületekben, a légmentesen záródó nyílászárók mellett, megfelelő szellőzést kell biztosítani. Az új szabályozások már pontosan meghatározzák az egyes helyiségek szellőzésére vonatkozó követelményeket. A szakszerűen megtervezett, jól megvalósított szellőzőrendszerrel fűtési/hűtési energia spórolható. Az egyre növekvő igény miatt, 2009-től már értékesítünk egyedi méretű zsalus szerkezeteket.

 

Igen népszerű termékünk a 38 mm-es üvegezéshez ajánlott, többféle profiltípussal is szállítható, opciósan rovarhálóval is ellátott, nyílászáróba építhető szellőzőrács.

 

A vízkivezető profillal is rendelhető, falba építhető szellőzőrácsok, zsaluk a jól szigetelt, energiahatékony épületek elengedhetetlen tartozékai, ezért legyen szó akár új létesítményről, akár régi épületek felújításáról, korszerűsítéséről, a zsaluk mindenhol jól hasznosíthatók.

 

Zsalus szerkezeteink, ívesített mintáink és egyéb termékeink, szolgáltatásaink megtekinthetők a százhalombattai telephelyünkön.

 

Tovább: www.alupro.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggonyfal.blog.hu/api/trackback/id/tr452575632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása