GEZE temékbemutató előadás

 2009.12.23. 00:00

2009. október 29-én a GEZE Hungary Kft. szakmai előadást tartott a gödi Polus Palace Golf Hotelben az Aluprof által szervezett partneri találkozón részt vevő szakemberek és érdeklődők számára. Mezőbándi Nemes Miklós cégvezető a GEZE GmbH történetének rövid ismertetése után bemutatta a hazai leányvállalatot, a Geze Hungary Kft. teljes termékkínálatát és szolgáltatásait.

Így többek között szó esett az ajtó- (olajfékes ajtócsukók, tolóajtó vasalatok, automata ajtórendszerek), ablak- (mechanikus ablaktávnyitók, szellőztető, hő- és füstelvezető rendszerek), és biztonságtechnikai termékekről, valamint üvegvasalatokról, kiegészülve a cég legújabb fejlesztéseinek bemutatásával. A cég szolgáltatásainak ismertetése során kiemelésre került a magas színvonalú műszaki tanácsadás és az egész országot lefedő viszonteladói partnerhálózat, mely segítségével nemcsak a termékértékesítés, hanem a szerviz tevékenység hatékonysága is maximalizálható. Az előadás végül a legjelentősebb referenciaépületek rövid ismertetésével zárult.

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggonyfal.blog.hu/api/trackback/id/tr691617045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása