Fémszerkezeti konferencia

 2009.12.23. 00:09

A Dunamenti Tűzvédelem ZRt., Aphrodite Hotel Konferencia termében tartották november 26-án a 13. Fémszerkezeti Konferenciát. A társelnöki megnyitókat Markó Péter a MAGÉSZ elnöke, levezető elnök; File Miklós az ALUTA elnöke; Dr. Seregi György az MKE elnöke tartották, majd ezt követően Kozma Gyula tartott előadást a profilgyártásról, mely immáron 45 éve zajlik a Dunaferr-nél. Eztuán CORUS cég műszaki vezetője melegen hengerelt zárt szelvények gyártásáról, felhasználási területéről tartott német nyelvű prezentációt, majd Mészáros Géza beszélt a zárt szelvények méretéről, minőségéről, kereskedelmi helyzetéről. Horváth László, a BME Hidak és Szerkezetek Tanszék docense a zárt szelvényű csomópontok Eurocode szerint méretezéséről tájékoztatta a hallgatóságot, majd Antal Árpád a Magyar Tűzihorganyzók Szövetségének elnöke a zárt szelvények tűzi horganyzását részletezte.
A kávészünet után az AKS Kft. vezető szakértője, Eiles Károly tartott egy érdekes előadást az acél tartóvázra szerelt nyílászáró rátétszerkezetekről, majd az ALUFE Kft. vezető tervezője, Pigler Zsolt a zárt szelvényre helyezett függönyfalak részleteit ismertette.
Dr. Bánszky József a Csíkszeredai jégcsarnok lefedésének tervezési fázisait mutatta be, majd Kovács Béla László a zárt szelvényből készült szerkezetekről beszélt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggonyfal.blog.hu/api/trackback/id/tr711617058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása