ALUPROF szakmai nap

 2009.12.23. 00:00

2009. október 29-én a gödi Polus Palace Golf Hotelben tartotta ide szakmai napját az Aluprof Kft. A vállalat bemutatta partnereinek új fejlesztésű termékeit, többek közt az MB 60 E nyílászáró rendszert, amely az MB 60 ésszerűsített, gazdaságosabb változata, továbbá, az MB SR 75 SE függönyfal rendszert, amely önálló panelekből áll, ami lehetővé teszi a gyorsabb szerelést és a kényelmesebb műhelymunkát, lecsökkentve ezzel a helyszíni munkatöbbletet.

Bemutatásra került az MB SR IW függönyfal rendszer is, melynek érdekessége, hogy a függönyfalba épített nyílászárókhoz nem kell külön tokot alkalmazni, mert annak szárnyprofilja közvetlenül szerelhető a függönyfalra.
A magasabb hőszigetelés érdekében került sor az MB 59S, az MB 60 és az MB 70-es rendszerek fejlesztésére, melyek így HI (high isolation) jelölést kaptak.
Külön érdekesség, hogy az MB SR 50 HI függönyfal rendszer hőszigetelési mutatója rendkívül magas.

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggonyfal.blog.hu/api/trackback/id/tr231617049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása