A fővárosi irodaházak száma az elmúlt években rohamosan gyarapodott. A XIII. kerület Budapest egyik speciális, sokoldalú kerülete, szolgáltató és kereskedelmi vállalatokkal. Ebbe a sorba illik az Uniqa Biztosító frissen debütált székháza, melyet a Róbert Károly körúton, a jelenlegi irodái melletti telken építtetett fel. A 32 millió eurós beruházású, nettó 18 ezer négyzetméteres irodaházat saját tőkéből finanszírozta a biztosító. A cég eddig a Róbert Károly körút és a Lehel út sarkán lévő jelenlegi 5 ezer négyzetméteres irodaház mellett még 4 ezer négyzetmétert bérelt a város különböző pontjain. Így az eredeti tervek szerint, az új irodaházból 9 ezer négyzetmétert használnak majd saját célra, a másik felét bérbe adják.

Az új irodaház különlegességgel is bír: az ablakok speciális, beépített LED-világítást kaptak, mely folyamatos fényeffektek megjelenését biztosítja az épület homlokzatán.

Tervező: Ferdinánd és Ferdinánd építésziroda Kft.
Gyártó: Alufe Kft.
Profilforgalmazó: Hydro Building Systems Kft.
Profilrendszer:
-Wicona Wictec 50 Integrált nyomóléc + Wicona Wictec Vario strukturális emelkedő ablakok
-Wicona Wicline 60e rejtettszárnyas ablakok

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggonyfal.blog.hu/api/trackback/id/tr361338578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása