Dél-Floridában a tűzoltóság speciális, hurrikán-biztos, ragasztott üveggel készült függönyfal-mintán gyakorlatozik, miután számos probléma merült fel a különböző tűzoltási és mentési akciók során az épületbe, ablakon keresztül történő behatoláskor.
A tűzoltóság szerint nem csak a bejutással kapcsolatban vannak nehézségeik, mivel a hurrikán-biztos üvegek másként törnek, és jóval erősebbek, mint a többi típus, a mentés és a menekítés biztonsága is központi kérdés.
A 7/16-os és 9/16 hüvelykes, speciális üvegezésű függönyfalakon történő behatolás során számos eszközt is kipróbáltak, hogy rendszeresíthessék a megfelelőt. A gyakorlatok bebizonyították, hogy leghatásosabban a láncfűrésszel tudtak dolgozni a tűzoltók.
A tapasztalatok birtokában a szakemberek ezentúl könnyebben és biztonságosabban hatolnak át a hurrikán-biztos, ragasztott üvegezésű függönyfalakon, és végzik el munkájukat, valamint a mentést és menekítést.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggonyfal.blog.hu/api/trackback/id/tr411275080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása