Hírek az ALUFE Kft. életéből

 2010.06.30. 00:17

1. K&H

Az ALUFE Kft. megnyerte a K&H irodaház homlokzati munkáinak kivitelezését. Ebben a projektben az épület homlokzati burkolatát, azaz homlokzati nyílászáróinak, elemes homlokzatának, pontmegfogású üvegfalának, és ezek tartószerkezeteinek a tervezését, gyártását és szerelését fogja végezni.
Alu-üveg homlokzat: 20.000 m2
Lemezburkolat: 7.000 m2
Átadás: 2011.

2. Bad Hersfeld és Prinzregentenplatz

A FRONTAL GmbH megnyerte Bad Hersfeldben egy műemlékvédelem alatt álló nagy gyáregyüttes rendezvényközponttá történő átépítési munkáit, továbbá Münchenben a Prinzregentenplatz 7-9 sz. alatt található irodaépület homlokzatfelújítási munkáit. Ezeket a munkákat az ALUFE Kft. fogja tervezni és gyártani!

3. ECE Árkád

Az ALUFE Kft. megnyerte a szegedi ECE Árkád Bevásárlóközpont homlokzati alumínium nyílászáróinak és üvegburkolatainak kivitelezési munkáit.
A munkák várható lefolyása: Tervezés és gyártás 2010. év végéig
Szerelés: 2011. I. negyedév

4. FRONTAL SK s.r.o.

A FRONTAL GmbH, Németország megalapította a szlovákiai leányvállalatát a FRONTAL SK s.r.o.-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggonyfal.blog.hu/api/trackback/id/tr32575639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása