Az Infopark fejlesztésének utolsó fázisaként 2008. februárjában kezdte meg az E jelű irodaház építését az IVG. Az épület északi tömbje földszint + 3 emeleten, a déli tömbje pedig földszint + 6 emeleten kínál 3 mélygarázs szint fölött összesen kb. 16 500 m2 bérelhető területet. Az „E” épület, az Infopark központi parkját a Duna felől zárva, csodálatos kilátást kínál teraszairól jövendő bérlőinek.
Nem volt kérdéses, hogy az irodaházat „A” kategóriába sorolják, hiszen nemcsak elegáns munkakörnyezetet kínál számos kiváló műszaki adottság mellett, hanem környezettudatos megoldások tárházát vonultatja fel. A fejlesztő külön kiemeli a homlokzatok és ablakok speciális építészeti kialakítását a világítási igény csökkentésére, a hő- és napvédő üvegezést, valamint a minőségi homlokzati és tetőszigetelések, hőhíd-mentes szerkezeteket és ablakprofilokat az aktív zöldfelületekkel rendelkező természetes környezetben.
Cím: Budapest, XI. kerület, 1117 Neumann János u. 1/E
Tervező: Kertész Építész Stúdió Kft.
Gyártó: Megaszer Kft.
Profilrendszer forgalmazó: Hydro Building Systems
Profilrendszer:
• Wicona Wictec 50HI + integrált nyomóléc + egyedi takaróprofilok.
• Wicona Wicline 70e rejtettszárnyas ablakok.
• Wicona Wicstyle 70e ajtók
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fuggonyfal.blog.hu/api/trackback/id/tr831370025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása